Vem är jag?

Jag är en person som brinner för att få andra människor att börja må bättre och leva det liv de vill leva.
Jag får ofta höra att jag är mångfacetterad. Jag antar att det är därför jag brinner för flera olika områden och är utbildad civilingenjör men även diplomerad yogalärare och terapeut.
Jag har arbetat 10 år i byggbranschen och 3 år inom försvarsmakten med arbetsledning och projektledning.
När min kropp sa stopp år 2015 hittade jag yogan. Jag har alltid varit fysisk aktiv men plötsligt kunde jag inte göra något utan att kroppen sa ifrån. Då var det fantastiskt att kunna yoga och jag insåg att om jag kunde bli bättre genom yoga så kunde fler bli det. Därför utbildade jag mig till yogalärare!
År 2016 läste jag en artikel om personlighetsdraget högkänslighet. Då blev allt i mitt liv så mycket tydligare och jag fick en ökad förståelse för mig själv. När jag insåg att livet blev mycket lättare att leva, ju mer jag förstod om mitt personlighetsdrag, ville jag börja arbeta aktivt med att få andra att också lära sig mer om högkänslighet. Jag utbildade mig då till högkänslighets-terapeut.
Som komplement till mina olika utbildningar har jag läst kurser inom ledarskap, kommunikation och hälsa.
Jag tror på att om vi kan lära oss mer om hur olika vi är och få en ökad förståelse för varandra så kommer vi tillsammans att skapa en bättre värld!